RAZDELITEV SPRIČEVAL letos malo drugače…

Dragi učenci, letošnje šolsko leto si bomo zapomnili tudi in predvsem po nepričakovanem izbruhu nenavadne nove bolezni, ki nas je prisilila, da smo kar dva meseca ostali doma, vadili in se družili z učitelji na daljavo, prek računalnikov, telefonov, da so nas potem poklicali nazaj v šolo, kjer pa nas je pričakalo kar nekaj prilagoditev, navodil, priporočil o higieni, distanci, prihodih, odhodih, … Pa vendar, VESELI smo bili, da smo zopet skupaj, čeprav malo bolj narazen.

In tako bomo to nenavadno šolsko leto 2019/20 pripeljali do zaključka, ki bo
V SREDO, 24. JUNIJA 2020
Vaši učitelji vam bodo posredovali razpored / urnik razdelitve spričeval. Lepo prosimo, da se urnika razdelitve držite, tako lažje omejimo zadrževanje večjega števila ljudi na hodnikih in v učilnicah šole.

Naše “ABSOLVENTE” 6. letnikov in 8. letnikov pa RAVNATELJICA KATJA MIKULA LEPO PROSI , da se ji po prejemu spričevala pri svojem učitelju, pridružite v njeni pisarni, kjer se boste podpisali v legendarno in tradicionalno knjigo absolventov, prejeli posebno diplomo, se skupaj spominsko fotografirali in dobili rožico, ki vas bo spremila pri odhodu domov.

Objavljamo še razpored skupin oddelkov učiteljice Kim Kern Kukovič.
Plesalci bodo spričevala po skupinah prevzeli v sredo, 24. 6., v dvorani šole po sledečem urniku:
od 14:00 do 14:15 Sodobni ples 3 do 6;
od 14:20 do 14:35 Sodobni ples 1 in 2;
od 14:40 do 14:55 Plesna pripravnica 3;
od 15:00 do 15:15 Plesna pripravnica 2;
od 15:20 do 15:35 Plesna pripravnica 1.

Tisti, ki ta dan ob določeni uri ne boste mogli prevzeti spričevala, ga lahko kasneje med počitnicami v dopoldanskem času prevzamete v tajništvu šole ali pa ga septembra dobite pri svojih učiteljih.

Vaši učitelji, ravnateljica in vsi zaposleni na šoli vam želimo le še lepe, sproščujoče, zanimive in doooooolge počitnice, da se 1. septembra zopet srečamo v šoli, veseli, spočiti, dobre volje in polni energije za nove glasbeno plesne dogodivščine.